Special Interest Event ZHdK – Catering / Experiment

Bei diesem kleinen Experiment wurden 2 Buffets aufgestellt. Einmal eine Synthetische Ästhetik mit richtigem Fleisch und einmal eine öko-romantik Bauern Ästhetik mit Fleischersatz wie Quorn und Tofu. Dabei ging es darum herauszufinden, was wichtiger ist;

– ein gewohnter Geschmack oder eine gewohnte Form –

Beim Apéro scheint eine gewohnte Form im Vorteil zu liegen

IMG_8187 IMG_8216 IMG_8231 IMG_8241 IMG_8244 IMG_8247_2 IMG_8249 IMG_8250 IMG_8254 IMG_8273 IMG_8276

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s